Πολιτική|28.12.2022 22:45

Ανδρουλάκης: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολιτιστική παραγωγή της χώρας, απαιτούν άμεσες λύσεις

Newsroom

Στην παράσταση «Βρυκόλακες» στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει «με τους ηθοποιούς Ναταλία Τσαλίκη, Κατερίνα Μαούτσου, Αργύρη Πανταζάρα, Περικλή Μουστάκη και Γιώργο Ζιόβα καθώς και τον Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννη Μόσχο, το τρέχον θέμα της υποβάθμισης των πτυχίων των σχολών των παραστατικών τεχνών».

«Η κυβέρνηση της αριστείας εξίσωσε τους καλλιτέχνες με απόφοιτους λυκείου, ενώ διαχρονικά η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφόρησαν απέναντι στο επίμονο αίτημα για την επαναφορά του συστήματος των συλλογικών συμβάσεων στους καλλιτεχνικούς κλάδους», έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολιτιστική παραγωγή της χώρας, απαιτούν άμεσες λύσεις», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια έχει θέσει στον διάλογο την ανάγκη για την αναβάθμιση των καλλιτεχνικών σχολών σε ανώτατες και την ισοτιμία των πτυχίων με ΑΕΙ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θέατροειδήσεις τώραΠΑΣΟΚ