Πολιτική|02.02.2023 13:17

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιώργος Βαρεμένος «αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο» στην «απαράδεκτη πρόκληση» της Άννας Καραμανλή

Newsroom

Και ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το επεισόδιο μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα, καταδίκασε την αντίδραση του Γιώργου Βαρεμένου, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη. Ωστόσο, απέδωσε τον ίδιο χαρακτηρισμό και για τα όσα ανέφερε η Άννα Καραμανλή.

Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος.

Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό. Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.

Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση».

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή».

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα ΔημοκρατίαΓιώργος ΒαρεμένοςΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχίαειδήσεις τώρα