Συλλυπητήρια Τσίπρα για τον θάνατο του πυροσβέστη στη Σίνδο
NewsroomΤη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του πυρονόμου και προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή στην πυρκαγιά στη Σίνδο εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Η απώλεια του Πυρονόμου και Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει θλίψη. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο μέλος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.
«Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος», δήλωσαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, οι οποίες εξέφρασαν την οδύνη τους για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή στη Σίνδο και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.
Συλλυπητήρια και από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται: «Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του 45χρονου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή, πατέρα δύο παιδιών και πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
- Τραγωδία μετά από φωτιά στο Πικέρμι Αττικής: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σωρός σε καμένο αυτοκίνητο
- «Δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος»: Δύο Έλληνες μιλούν για τον ισχυρό σεισμό στην Κολομβία
- «Δεν ξυπνάει»: Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα 3χρονου στα επείγοντα για να σώσει τη μητέρα του
- «Μαμά, θέλω να σου πω κάτι»: Ο γιος της Μαριζέτας Αντωνοπούλου «διέκοψε» το πολιτικό ντιμπέιτ στο OPEN