Πολιτική|26.02.2023 06:15

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου στο ethnos.gr: Η πλειοψηφία της κοινωνίας φτωχοποιείται λόγω των πολιτικών Μητσοτάκη

Αδάμος Ζαχαριάδης

«Τα δύο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και φτωχοποιούνται ακόμα περισσότερο, επειδή αυτό επιλέγει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης», υποστηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στο ethnos.gr.

Η κ. Τσαπανίδου υποστηρίζει, επίσης, ότι ο κ. Μητοστάκης εκβιάζει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και δεν διστάζει να πει ότι αν χρειαστεί θα πάει και σε τρίτες κάλπες προκειμένου να μπορεί να αποφασίζει μόνος του. Παράλληλα, εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θεεωρεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει «κυβέρνηση ηττημένων» αλλά και γιατί στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις πρώτες εκλογές.

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά σχετικά με την πρόσφατη αναφορά της περί εκβιασμού του κ. Ανδρουλάκη λέγοντας ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε πει ότι αυτοί που παρακολουθούν το τηλέφωνό του το έκαναν για σε μια προσπάθεια να κρατήσουν σε ομηρεία τον ίδιο και το κόμμα του. «Η ερώτηση που έκανα απευθυνόταν στον κ. Ανδρουλάκη αλλά στον κ. Μητσοτάκη. Αυτός είναι που ανέλαβε την ΕΥΠ με το που έγινε Πρωθυπουργός. Διόρισε επικεφαλής, έλεγε δεν ήξερε για τις παρακολουθήσεις στην αρχή. Μέχρι σήμερα απαντήσεις δεν έχουμε πάρει», σημειώνει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου στο ethnos.gr

ειδήσεις τώραεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑεκλογέςΠόπη Τσαπανίδου