Πολιτική|04.03.2019 09:41

Θεσσαλονίκη: Μάχη Ταχιάου - Ορφανού - Βυθίζεται η Νοτοπούλου

Newsroom

Μεγάλη μάχη δίνουν οι υποψήφιοι στη Θεσσαλονίκη, όπως αποτυπώνεται στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για το ThessNews. Σε αυτή όπως φαίνεται, δίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στους υποψήφιους Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό ενώ η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι τρίτη στη μάχη. 

Στο ερώτημα αν την επόμενη Κυριακή γίνονταν οι δημοτικές εκλογές, ο Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει 21,3% ενώ ο Γιώργος Ορφανός 10,6%. Στο ερώτημα ποιον θα ψήφιζαν οι Θεσσαλονικείς μεταξύ του Νίκου Ταχιάου και της Κατερίνας Νοτοπούλου, ο πρώτος συγκεντρώνει 48,7% ενώ η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ 17,5%. Στο ίδιο ερώτημα αλλά με «αντιπάλους» τον Νίκο Ταχιάο και τον Γιώργο Ορφανό, ο πρώτος λαμβάνει 36,3% και ο Γιώργος Ορφανός 27,7%. 

Από τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 4,5% ενώ ακολουθούν οι Σωτήρης Ζαριανόπουλος που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής με 2,9% και 2,8% αντίστοιχα. Ένα ποσοστό με το οποίο θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δείχνουν να πετυχαίνουν οι Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), Μάκης Κυριζίδης (2%) και Μιχάλης Τρεμόπουλος (2%). 

Νίκος ΤαχιάοςΘεσσαλονίκηΓιώργος ΟρφανόςΚατερίνα Νοτοπούλου