Πολιτική|26.02.2023 23:01

Έντονες αντιδράσεις για τον Πολάκη: Πέντε από τους δημοσιογράφους που στοχοποίησε δίνουν την απάντησή τους

Newsroom

Μέσω αναρτήσεών τους απάντησαν στον Παύλο Πολάκη, και στην ανάρτηση με την οποία τους στοχοποιεί, πέντε δημοσιογράφοι. Η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων έφερε ντόμινο εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανακοίνωσε, το βράδυ της Κυριακής, την καθαίρεση Πολάκη από τομεάρχη διαφάνειας αλλά και την επικείμενη παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.

Οι αναρτήσεις των δημοσιογράφων

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας. Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σημείωσε ότι, «Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;..».

Ο Δημήτρης Οικονόνου, τόνισε ότι, «ένας άλλος Παύλος Πολάκης στο παρελθόν ανάρτησε την ίδια φώτο καταδικάστηκε και πληρώνει ακόμα. Πολιτικά είναι ο ορισμός του φασισμού. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Με εμφυλιοπολεμικές αναφορές, ο Θανάσης Μαυρίδης έγραψε: «Σε ευχαριστώ Παύλο Πολάκη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω τι σημαίνει η Αριστερά του Εμφυλίου και της ΟΠΛΑ».

 

Τέλος, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος ανέφερε ότι, «ο βουλευτής Πολάκης δημοσιεύει λίστες με ονόματα & φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών. Πούρος, πλέριος φασισμός. Για την ιστορία, το κολάζ με τις φωτό δημοσιογράφων δεν είναι δικό του, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην "εφημερίδα" Μακελειό. Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του». Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, επανήλθε, συμπληρώνοντας: «τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή, ώρα να τελειώνουμε και με τον χρυσαυγιτισμό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑΠαύλος ΠολάκηςδημοσιογράφοιΝίκος ΧατζηνικολάουΆρης Πορτοσάλτεειδήσεις τώρα