Πολιτική|27.02.2023 09:52

Χαμός στην Εύβοια: Συλλήψεις για δωρεάν σουβλάκια που δεν τηρούσαν υγειονομικά πρωτόκολλα

Newsroom

Το κέφι είχε ανάψει το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργάνωνε ο Δήμος και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας. Ξαφνικά λίγο μετά τις 21:00 εμφανίστηκαν αστυνομικοί στο χώρο.

Όπως αναφέρει το eviaonline.gr,  οι συγκεντρωμένοι νόμισαν ότι ήταν μέρος της εκδήλωσης ως μασκαράδες, όμως όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, ήταν κανονικοί αστυνομικοί που συνέλαβαν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον Διευθυντή του για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η σύλληψη σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες καταστηματαρχών, ότι δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών. Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες για πλημμελή συντήρηση των προϊόντων που μοιράζονταν δωρεάν στον κόσμο που έσπευδε να προμηθευτεί σουβλάκια !

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας αναμένοντας την μετάβαση τους στον εισαγγελέα υπηρεσίας που θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σουβλάκιαΕύβοιαειδήσεις τώρασυλλήψειςΑπόκριες