Πολιτική|09.03.2023 15:40

ΝΔ για τις δηλώσεις Αραχωβίτη: Ο Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο

Newsroom

«Ο Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωβίτη που σε συνέντευξή του και απαντώντας σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες δήλωσε ότι «αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στο στόχο μας, στη μετεκλογική συνεργασία, όλα τα συζητάμε».

Ειδικότερα, η ΝΔ αναφέρει:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στ. Αραχωβίτης δηλώνει ότι στην "προοδευτική" διακυβέρνηση στο πλευρό του κ. Βαρουφάκη, "χωράει" και ο κ. Βελόπουλος. Ο  κ.Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο. Καμία έκπληξη. Έτσι κυβέρνησε επί 4,5 χρόνια. Είχε το πρωτότυπο, στο πρόσωπο του κ. Βελόπουλου ψάχνει για αντίγραφο. Καλή τύχη».

Αραχωβίτης: Δεν εννοούσα ότι θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και με την Ελληνική Λύση

Ο κ. Αραχωβίτης μετά και τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του προχώρησε σε νέα ανακοίνωση. Στη δήλωση ο βουλευτής υποστηρίζει ότι «προφανώς ούτε το κόμμα του κ. Βελόπουλου μπορεί να θεωρηθεί προοδευτική δύναμη, ούτε συνεννόηση μπορεί να υπάρξει με αυτό» λέγοντας για τη δήλωσή του ότι «η απάντηση μου στην ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν καταφανώς αφοριστική». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σταύρος ΑραχωβίτηςεκλογέςΑλέξης ΤσίπραςΝέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑ