Πολιτική|30.03.2023 22:22

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές σε γραφείο του βουλευτή Σιμόπουλου – ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Newsroom

Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο που διατηρεί ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος πραγματοποίησαν άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές στον χώρο έξω από το γραφείο του βουλευτή και έγραψαν με μαύρο χρώμα το σύνθημα που αφορά στην ημερομηνία κατά την οποία συνέβη το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Σήμερα δέχθηκα, για μία ακόμη φορά, επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές από αναρχική ομάδα και σύνθημα “Δολοφόνοι 28/2”. Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Σιμόπουλος.

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία σημείωσε: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘεσσαλονίκηΝέα Δημοκρατίασιδηροδρομικό δυστύχημαΣτράτος Σιμόπουλοςειδήσεις τώρα