Πολιτική|11.04.2023 21:33

Εκλογές 2023 - Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: «Το δίλημμα των εκλογών είναι "μπροστά ή πίσω", "πρόοδος ή αντιδραστικότητα"»

Newsroom

Πυρά του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για το δίλημμά που έθεσε στην ομιλία του στο Ίλιον, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Οικονόμου τονίζει ότι «Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω, πρόοδος ή αντιδραστικότητα. Και οι πολίτες το έχουν κατανοήσει απόλυτα».

«Η Ελλάδα του 2019 και η Ελλάδα του 2023 δείχνουν ξεκάθαρα τους δύο πόλους του διλήμματος. Από τη μια η Ελλάδα της ανεργίας, της υπανάπτυξης, των οφειλομένων συντάξεων, της διεθνούς ανυποληψίας, της τεχνολογικής υστέρησης, του χάους στο μεταναστευτικό. Από την άλλη η Ελλάδα της ανάπτυξης, της μειωμένης ανεργίας, της μείωσης των φόρων, του αυξημένου βασικού μισθού, της διεθνούς ισχύος, των συντάξεων που αποδίδονται σε δύο μήνες, των ισχυρών συνόρων», συμπληρώνει.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  υπογραμμίζει ότι «Η Ελλάδα άφησε οριστικά πίσω της το επαχθές χθες και βαδίζει, τολμηρά και δυνατά, μπροστά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Δημοκρατίαειδήσεις τώραΓιάννης ΟικονόμουΑλέξης Τσίπραςεκλογέςεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑ