Πολιτική|04.05.2023 23:11

Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αντιμετωπίζει τη χώρα σαν να είναι τσιφλίκι του

Newsroom

«Το ό,τι ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει τη χώρα σαν να είναι τσιφλίκι του, αυτό είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Μπροστά στον πανικό της όμως από την κατακραυγή η ΝΔ καταφεύγει σε γελοιότητες», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει ότι «εσκεμμένα μπερδεύουν πρωθυπουργικές αποστολές με τα ταξίδια αναψυχής».

«Άλλο είναι τα επίσημα ταξίδια του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού για να συμμετάσχει σε επίσημες διεθνείς Συνόδους σε Βρυξέλλες και Μάλτα και άλλο οι 7 μέχρι σήμερα προεκλογικές περιοδείες του κ. Μητσοτάκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που έχει μετατρέψει σε ταξί και τα ταξίδια αστραπή με στρατιωτικό ελικόπτερο, στην Επίδαυρο για την παράσταση του γνωστού “θεατραθρώπου”», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης προσθέτει: «Η ιδιοκτησιακή αντίληψη του κ. Μητσοτάκη για την διακυβέρνηση της χώρας δεν κρύβεται. Ευτυχώς, στις 21 Μαΐου ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του θα είναι εκείνος που θα του δείξει την πόρτα της εξόδου από το Μέγαρο Μαξίμου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριάκος ΜητσοτάκηςεκλογέςΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑεκλογές 2023ειδήσεις τώρα