Πολιτική|06.05.2023 19:20

Εκλογές 2023: LIVE η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη

Newsroom

Την Κοζάνη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Εκλογές 2023: Η επίσκεψη Τσίπρα

 

«Αλλάζουν τα πράγματα. Θα τους εκπλήξουμε στις 21 του Μάη, θα πούμε όλοι ως εδώ. Είναι μήνυμα αλλαγής αυτό το οποίο βλέπω σε όλες τις περιοδείες μου αυτές τις ημέρες. Χθες ήμουν στην Άρτα, στην Πρέβεζα, κάθε μέρα βρίσκομαι και σε διαφορετικό τόπο, αλλά όπου και αν βρίσκομαι ένα είναι το συναίσθημα των ανθρώπων, ότι δεν πάει άλλο», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Θα καταργηθεί η ελάχιστη βάση εισαγωγής» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις αλλαγές που θα φέρει για τους μαθητές εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα.

«Στόχος μας να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και το ΑΕΠ του τόπου σας», είπε σε άλλο σημείο αναφερόμενος στον λιγνίτη της Ελλάδας, προσθέτοντας πως «σχεδιάζουμε να δώσουμε ξανά πνοή στη μεγάλη μεταρρύθμιση των ενεργειακών κοινοτήτων που απαξίωσε η ΝΔ».

«Δεν θα έρθουμε τούτη τη φορά να βγάλουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία. Θα έρθουμε να βγάλουμε τα νοικοκυριά από τη χρεοκοπία, αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε έπειτα. «Θα έρθουμε για να αποφευχθούν τα πολύ χειρότερα στον τόπο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική ΣυμμαχίαΚοζάνηειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπραςεκλογέςαπλή αναλογικήεκλογές 2023