Πολιτική|21.05.2023 19:52

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Επιφυλακτική ως προς το exit poll η Έφη Αχτσιόγλου - «Να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα»

Newsroom

Επιφυλακτική ως προς το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών εμφανίστηκε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, στη βραδινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN για την εκλογική διαδικασία.

Ειδικότερα, δήλωσε πως «θα έλεγα να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα», υπογραμμίζοντας ότι και το 2019 υπήρχε διαφορετική διατύπωση των εκλογών σε σχέση με το exit poll.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr

«Θα έλεγα να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα. Πριν από λίγο ο πλέον αρμόδιος είπε ότι και το 2019 είχαμε μια διαφορετική διατύπωση σε σχέση με αυτό που έδειχναν τα exit poll. Επίσης, νομίζω ότι είναι αληθές πως μεγάλη μερίδα των πολιτών δεν συμμετείχε στα exit poll ή αρνήθηκε να συμμετέχει και αυτό σημαίνει την ανάγκη να είμαι λίγο επιφυλακτικοί» πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πρώτο σχόλιο για το exit poll που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 19:00 για τις εθνικές εκλογές, προχώρησε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Ας περιμένουνε να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα γιατί έχουμε εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις και γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «η εικόνα που έχουμε είναι ότι 1 στους 3 ερωτηθέντες δεν απαντούσε. Οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα».

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΈφη ΑχτσιόγλουΣΥΡΙΖΑΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023απλή αναλογικήexit pollαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογές 2023