Πολιτική|28.05.2023 13:19

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Περιγράφουν κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους πρόγραμμα

Newsroom

«Αν κρίνουμε από τις σημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κ. Γεροβασίλη και η κ. Ξενογιαννακοπούλου, που επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα, εύλογα συμπεραίνουμε ότι δυστυχώς δεν πήραν το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος.

«“O ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του”» προσθέτει.

Εκλογές 2023 – Γεροβασίλη: Στρατηγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ η απλή αναλογική

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πίστεψε ακράδαντα «στην υπεράσπιση της απλής αναλογικής και της ανόθευτης ψήφου. Πιστεύαμε ότι οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, έχοντας και οι ίδιες δηλώσει και παλαιότερα την άποψη υπέρ της απλής αναλογικής και της δυνατότητας συγκυβερνήσεως στη χώρα, ότι θα ακολουθούσαν. Αυτό, με άρνηση όλων των κομμάτων, φαινόταν μία πρόταση στο κενό και δημιουργούσε μία ανασφάλεια στην κοινωνία. Από την άλλη, ο κ. Μητσοτάκης έπαιξε το παιχνίδι της σταθερότητας, εκμεταλλευόμενος και αυτό το σημείο».

Σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως «έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπεράσπισης της κοινωνίας. Αυτό το πρόγραμμά μας δεν καταφέραμε να το περάσουμε σαφώς. Εμφανίσαμε έλλειμμα συντεταγμένης πορείας, σαφούς προγραμματικού λόγου και πολλές αστοχίες στον τρόπο εκφοράς του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑεκλογέςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Νέα Δημοκρατίαεκλογές 2023Άκης Σκέρτσος