Πολιτική|01.06.2023 11:21

Εκλογές 2023 - Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον Μαρινάκη: Δεν έχουμε ανάγκη να κρύψουμε τίποτα

Newsroom

Απάντηση στον γραμματέα της Νέα Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη δίνει η «Χαριλάου Τρικούπη», ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι μετά από αντιφατικές δηλώσεις των στελεχών του, εξαφάνισε από την ιστοσελίδα του το αναλυτικό πολυσέλιδο πρόγραμμά του.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη να κρύψει τίποτα, καθώς το κείμενο, που αναρτά σε screenshot η Νέα Δημοκρατία, ήταν σε δημόσια διαβούλευση από το φθινόπωρο του 2022 στην πλατφόρμα διαβούλευσης digitalsociety.gr και ανοιχτό στα σχόλια των πολιτών» αναφέρουν πηγές και προσθέτουν:

«Τον Δεκέμβριο του 2022 οι κεντρικές θεματικές ενότητες του προγράμματος παρουσιάστηκαν στη δημόσια συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και προεκλογικά  στις 5 Μαΐου σε δημόσια εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι 12 τελικές προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Το κείμενο της διαβούλευσης παραμένει στη διάθεση των χρηστών της ιστοσελίδας του pasok.gr στην ενότητα «Οι θέσεις μας»  και στο ειδικό ένθετο «Προγραμματικό Πλαίσιο: Από την κρίση στην πανδημία και από τον πόλεμο στην ακρίβεια», σημειώνουν από το ΠΑΣΟΚ και προσθέτουν: «εκεί, εξάλλου, βρίσκονται αρχειοθετημένες όλες οι κατά καιρούς προγραμματικές θέσεις του κόμματος».

Η καταγγελία Μαρινάκη

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ΔημοκρατίαςΠαύλος Μαρινάκης κατήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ «εξαφάνισε» το πρόγραμμα του από το διαδίκτυο «μετά τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του». 

«Το πολυσέλιδο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε στις 11/12/2022 και ήταν αναρτημένο μέχρι σήμερα το πρωί. Πλέον, όμως, αντί ακόμη και για αυτό το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!», σημειώνει ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής τόνισε ότι «Η απελπισία και ο πανικός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους» και κατηγορεί το κόμμα ότι «στην προσπάθειά τους να πάρουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν να γίνουν αντίγραφά του στη γενικολογία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύονται όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογές 2023εκλογέςΠαύλος ΜαρινάκηςΠΑΣΟΚΧαριλάου Τρικούπηειδήσεις τώρα