Πολιτική|10.06.2023 21:19

Στο Athens Pride με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας - Τα θέλουμε «Όλα για όλ@»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Στην καρδιά του Athens Pride 2023, την πλατεία Κοτζιά, βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα του Σαββάτου, συνοδευόμενος από πολλά στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ήταν η Έλενα Ακρίτα, ο Νίκος Φίλης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Παππάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο στην πολύχρωμη πορεία διαφορετικότητας που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά στην Αθήνα. Ο Αλέξης Τσίπρας, έγινε δεκτός με αγκαλιές, χειροκροτήματα και τις καθιερωμένες selfies, ενώ φόρεσε ειδική κονκάρδα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

H μεγάλη πορεία Υπερηφάνειας των συμμετεχόντων ξεκίνησε στις 19:00 από την πλατεία Κοτζιά ενώ στις 21.00 ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία

 

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Μια φορά κι έναν καιρό», όπως λέει το σύνθημα του Athens Pride 2023, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη.

Όμως μέσα από διεκδικήσεις και αγώνες της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας άνοιξε ο δρόμος για αληθινές τομές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στους διαχρονικούς αγώνες ενάντια σε κάθε αδικία στάθηκε αρωγός στις διεκδικήσεις αυτές και θεσμοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Τώρα τα θέλουμε «Όλα για όλ@», όπως λέει το σύνθημα με το οποίο συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη φετινή γιορτή. Θέλουμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- ισότητα στον γάμο, όπως και αναγνώριση όλων των οικογενειών.

  • Γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους.
  • Γιατί η ζωή χωρά πολλά χρώματα.
  • Γιατί η Δίκαιη κοινωνία δε χωρά εξαιρέσεις.
  • Γιατί η αγάπη δεν έχει όρια.

#ΔίκαιηΚοινωνία #AthensPride»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξης Τσίπραςειδήσεις τώραAthens PrideΣΥΡΙΖΑ