Πολιτική|21.06.2023 20:24

Εκλογές 2023 – Live streaming η ομιλία του Kυριάκου Μητσοτάκη από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Ομιλία από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Εκλογές 2023: Δείτε ζωντανά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και ντεμέκ πατριώτες. Οι πρώτοι εμπορεύονται την θρησκεία ενώ άλλοι τολμούν να μονοπωλούν την εθνική συνείδηση. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον πατριωτισμό της ευθύνης», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε μια σαφή στόχευση προς τα κόμματα δεξιά της ΝΔ που μάχονται για να μπουν στη Βουλή.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε πως «οι Μακεδόνες όπως και όλοι οι Έλληνες εξουδετέρωσαν την παγίδα της απλής αναλογικής» και συνέχισε: «Η Θεσσαλονίκη είναι το απόρθητο κάστρο της παντιδύναμης και αυτοδύναμης Ελλάδας».

«Καθήκον σας είναι να έρθουμε πρώτοι και με μεγάλη διαφορά στη Θεσσαλονίκη» τόνισε και σημείωσε πως η ΝΔ έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνά κρίσεις. «Στις 25 Ιουνίου οι κάλπες θα είναι άδειες. Για να έχουμε σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση πρέπει να πλημμυρίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ. Να προχωρήσουμε στον δρόμο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

«Αποδείξατε στην κάλπη πως η Ελλάδα θέλει να προχωρήσει μπροστά. Με ευπρέπεια, και όχι σαν αυτούς που επένδυσαν στον διχασμό, στο μαύρο και την τοξικότητα», τόνισε.

εκλογές 2023ΚΚΕΚόμμα ΝίκηΔημήτρης ΚουτσούμπαςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Νίκος ΑνδρουλάκηςΠλεύση ΕλευθερίαςΣΥΡΙΖΑΓιάνης ΒαρουφάκηςΜέΡΑ25ειδήσεις τώραεκλογέςΝέα Δημοκρατίααποτελέσματα εκλογών 2023Ζωή ΚωνσταντοπούλουΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΠΑΣΟΚ