Πολιτική|22.06.2023 21:54

Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης για Μάντζο: «Διαφορετική υπόθεση από αυτή του Πάτση, απελπισία από ΣΥΡΙΖΑ»

Newsroom

«Η ιστορία στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο MEGA και απαντώντας στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «χρυσό χορηγό του Μητσοτάκη».

Εκλογές 2023: «Αυτή είναι η ποιότητά τους»

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο τόνισε: «Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα».

Όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκης η υπόθεση του κ. Μάντζου δεν μπορεί να συγκρίνεται με αυτή του Πάτση της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν είχε εκλεγεί. «Αυτή είναι η ποιότητα του ήθους της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που προσβάλει τον κόσμο της Αριστεράς. Η απελπισία του κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε «χρυσό χορηγό του Μητσοτάκη» τον κ. Τσίπρα και τον κατηγορήσει ότι προσπαθεί να εξομοιώσει τη συγκεκριμένη περίπτωση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση.

«Ο Πάτσης είναι ένας εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ που είχε εισπρακτική εταιρεία και αγόρασε 62,7 εκατ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 4 εκατ. ευρώ. Και εξομοιώνει αυτή την περίπτωση με έναν νέο άνθρωπο που πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου, ήταν εργαζόμενος σε μια εταιρεία δικηγόρων» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό το ανήθικο παιχνίδι αποδόμησης ενός νέου ανθρώπου εργαζόμενου, που εργάζεται σε μια εταιρεία με πολλούς δικηγόρους, που κάνει μία πράξη δικηγορική, όπως χιλιάδες άλλοι δικηγόροι της γενιάς του», συμπλήρωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚΚΕΖωή ΚωνσταντοπούλουΓιάνης Βαρουφάκηςεκλογές 2023Πλεύση ΕλευθερίαςΑλέξης ΤσίπραςΝίκος ΑνδρουλάκηςΣΥΡΙΖΑεκλογέςΚόμμα ΝίκηΜέΡΑ25Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Κυριάκος ΜητσοτάκηςΠΑΣΟΚΝέα Δημοκρατία