Πολιτική|25.06.2023 16:00

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Ένταση μεταξύ εκλογικών αντιπροσώπων σε εκλογικό κέντρο στα Τρίκαλα - Παρενέβη η αστυνομία

Newsroom

Για μια ακόμη φορά τα ευτράπελα δεν έλειψαν και σε αυτές τις εκλογές, καθώς ένταση σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο στα Τρίκαλα μεταξύ του αντιπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Ένταση μεταξύ εκλογικών αντιπροσώπων σε εκλογικό κέντρο στα Τρίκαλα 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalanews.gr, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς ο εκλογικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είχε στήσει… προεκλογικό περίπτερο έξω από το εκλογικό κέντρο, κάτι που κατήγγειλε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το προφίλ της στο Facebook.

«Αυτές τις οδηγίες έχω από το κόμμα», φέρεται να απάντησε ο εκλογικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όταν του έκανε τη σχετική παρατήρηση. Οι τόνοι ανέβηκαν, μάλιστα, αρκετά τόσο που χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζωή ΚωνσταντοπούλουΠλεύση Ελευθερίαςεκλογές 2023Νίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚΔημήτρης ΚουτσούμπαςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023Νέα ΔημοκρατίαΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςεκλογέςΣΥΡΙΖΑΓιάνης Βαρουφάκηςειδήσεις τώραΜέΡΑ25ΚΚΕΚόμμα Νίκηεκλογικά κέντρα