Πολιτική|28.06.2023 08:05

Δομινίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μου είχαν πει για τον Κασιδιάρη λέει το στέλεχος που διαγράφηκε από τους Σπαρτιάτες - Λέει πως δέχεται απειλές

Newsroom

Με απόφαση του προέδρου του κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλη Στίγκα, η πρώτη διαγραφή στελέχους είναι γεγονός. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα των Σπαρτιατών, αλλά τελικά διαγράφηκε από το κόμμα.

«Δημόσια δεν είχα καλή αντιμετώπιση, πίσω από τις κάμερες είχα τόσο την στήριξη των μελών όσο και του πρόεδρου του κόμματος, ο οποίος δήλωσε ότι θα σκεφτεί τι θα κάνει και κατόπιν μετέβη σε ανακοίνωση, χωρίς να έχω επίσημη ενημέρωση» είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega.

Για τον λόγο της διαγραφής της από το κόμμα εξήγησε η ίδια: «Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου μέσω των social media υπήρξαν αντιδράσεις από κάποιους ακροδεξιούς ανθρώπους που τηλεφωνούσαν στο κόμμα κι έλεγαν ότι αν δεν φύγω από το κόμμα, τότε δεν θα το ψηφίσουν».

Τέλος, η κα Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε απειλές.

«Με έβριζαν και με αποκαλούσαν ιερόδουλη»

«Υπήρξε ένα πολύ μικρό ποσοστό μηνυμάτων που ήταν ακραία, υβριστικά κι ακόμα ντρέπομαι να διαβάσω αυτά τα μηνύματα. Κάποια ήταν και απειλητικά που μου έλεγαν ότι αν με πετύχουν έξω θα με χτυπήσουν. Επειδή έχω κάνει στα πλαίσια της δουλειάς μου κάποια καλλιτεχνικά γυμνά μου έλεγαν ότι είμαι η ντροπή του εθνικισμού και με αποκαλούσαν ιερόδουλη», περιέγραψε.

Για το κόμμα των Σπαρτιατών ανέφερε η Δομινίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μου είχαν πει τίποτα για τον Ηλία Κασιδιάρη. Μου πρότεινε ένας γνωστός μου να κατέβω υποψήφια με το κόμμα και το δέχθηκα. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η διαγραφή μου από το κόμμα για αυτό τον λόγο».

Καταλήγοντας η Δομινίκη Παπαδοπούλου ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα των Σπαρτιατών, ακόμα κι αν της ζητηθεί να επιστρέψει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασίλης ΣτίγκαςΣπαρτιάτεςειδήσεις τώραεκλογές 2023Ηλίας Κασιδιάρης