Πολιτική|23.07.2023 12:08

«Λύγισε» στον «αέρα» συνεργάτης του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου – «Η φωτιά στη Ρόδο είναι οργανωμένο έγκλημα»

Newsroom

Με τρεμμάμενη φωνή μίλησε στην τηλεόραση του Open η Νατάσα Κουλουρού, συνεργάτης του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, ξεσπώντας για την κατάσταση που επικρατεί με την καταστροφική φωτιά στη Ρόδο. «Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη αλλά μιλάμε σίγουρα για ένα οργανωμένο έγκλημα. Το νησί της Ρόδου έχει καεί ολοσχερώς, το σμαραγδένιο νησί είναι μαύρο».

«Θα σας μιλήσω για αλληλεγγύη, για αγάπη, εθελοντισμό, προσφορά και κατανόηση. Θα σας μιλήσω για ανθρώπους που νιώθουν άσχημα γιατί το σπίτι τους είναι μικρό και δεν μπορούν να πάρουν πολύ κόσμο. Για ανθρώπους που πονάνε… Αυτή τη στιγμή το νησί μας έχει 50.000 γιαρέμηδες (τουρίστες) και πρέπει να τους περιθάλψουμε τα τους φροντίσουμε και να γυρίσουν σώοι στη χώρα τους. Πονάμε. Η φωτιά έκαψε τα πάντα αλλά δεν νίκησε. Μας δυνάμωσε και μας θύμισε τι σημαίνει ανθρωπιά. Για όλα τα άλλα δεν μπορούμε να μιλήσουμε εάν δεν σβήσει η φωτιά. Ο άνθρωπος πάνω από όλα».


«Το νησί έχει καεί ολοσχερώς, η ναυαρχίδα του τουρισμού, το νησί που προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΑΕΠ της χώρας έχει καεί».

Τόνισε πως ο κόσμος άνοιξε τα σπίτια τους για να κοιμηθεί ο κόσμος και πως η αλληλεγγύη είναι μεγάλη τις δύσκολες αυτές ώρες.  

πυροσβεστικήπυρκαγιάφωτιά τώραειδήσεις τώραφωτιάΡόδος