Πολιτική|30.07.2023 14:57

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Υποψήφιος στο Δήμο της Γλυφάδας ο Γιώργος Παπανικολάου - Τέλος στα σενάρια για την Περιφέρεια

Newsroom

Την υποψηφιότητά του για το δήμο της Γλυφάδας ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιώργος Παπανικολάου, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια περί διεκδίκησης της Περιφέρειας Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η δήλωση έρχεται στον απόηχο της δυσαρέσκειας που έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούληκαι των σεναρίων που ήρθαν στο φως περί αναζήτησης νέας υποψηφιότητας για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, οριστικές αποφάσεις από τον πρωθυπουργό αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας, όταν και θα επιστρέψει από την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Υποψήφιος στο Δήμο της Γλυφάδας ο Γιώργος Παπανικολάου

Σε ανάρτησή του, ο κ. Παπανικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας". Τα καλύτερα είναι μπροστά».

 

Μέχρι την Τρίτη οι οριστικές αποφάσεις

Οι οριστικές αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου, αναμένονται έως την Τρίτη, στον απόηχο της έντονης δυσαρέσκειας που έχει προκληθεί για τον κ. Πατούλη. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το σενάριο για τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα επί σειρά ετών και έχει γράψει «χιλιόμετρα» στον αυτοδιοικητικό στίβο, ένα σενάριο που κερδίζει έδαφος, ιδίως μετά και την ανακοίνωση του κ. Παπανικολάου.

Τι λένε κύκλοι του Γιώργου Πατούλη

Τέλος, κύκλοι του Γιώργου Πατούλη σχετικά με το σενάριο να μην έχει τη στήριξη της ΝΔ λένε: «Η ενόχληση του πρωθυπουργό ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της περιφέρειας Αττικής».

ειδήσεις τώραΚυριάκος ΜητσοτάκηςΓιώργος Πατούληςαυτοδιοικητικές εκλογέςΓιώργος ΠαπανικολάουΝίκος Χαρδαλιάς