Συντονιστής για την ανάπλαση των καμένων σε Πάρνηθα και Έβρο ο Γιώργος Αμυράς
NewsroomΑύριο, Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό σύσκεψη με θέμα την αποκατάσταση των δασών του Έβρου και της Πάρνηθας με την συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο πρώην υφυπουργός περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς ο οποίος αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και θα έχει ευθύνη ως συντονιστής για την ανάπλαση των περιοχών που κάηκαν σε Πάρνηθα και Έβρο.
Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων όπου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί εκτενώς σε όλα τα στοιχεία γύρω από την αντιπυρική περίοδο, τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, αλλά και προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο νέο κλιματολογικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.
- Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
- Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
- Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών