Χρήστος Σταϊκούρας: Στην υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Κέντρο Ελέγχου Αθηνών – Μακεδονίας για τις καθυστερήσεις στις πτήσεις
NewsroomΤην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το ΚΕΠΑΘ-Μ (Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών - Μακεδονίας) επισκέφθηκε απόψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.
Οι τρεις τους ενημερώθηκαν από τον διοικητή της ΥΠΑ κ. Δριτσάκο, καθώς και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, για την προσωρινή αναστάτωση που προέκυψε λόγω των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα προγραμματισμού των πτήσεων της Μεγάλης Βρετανίας.
Απορροφήθηκε άμεσα ο μεγάλος όγκος των καθυστερήσεων
«Η ελληνική εναέρια κυκλοφορία και η επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων λειτούργησαν αποτελεσματικά και ο μεγάλος όγκος των καθυστερήσεων απορροφήθηκε άμεσα. Παραμένουμε σε ετοιμότητα», δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Αλεξοπούλου.
- Όλα όσα αλλάζουν για ξενοδοχεία, Airbnb και παραλίες με το Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό
- Τραγωδία μετά από φωτιά στο Πικέρμι Αττικής: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σωρός σε καμένο αυτοκίνητο
- «Δεν ξυπνάει»: Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα 3χρονου στα επείγοντα για να σώσει τη μητέρα του
- Έρευνα της Κάπα Research για την «Οδύσσεια»: Τι λένε οι Έλληνες για την ταινία - Τα κυρίαρχα συναισθήματα