Πολιτική|10.09.2023 13:50

Κακοκαιρία Daniel: Στη Θεσσαλία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Επισκέπτεται πληγέντες σε Καρδίτσα και Βόλο

Newsroom

Τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας επισκέπτεται σήμερα, Κυριακή, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Η επίσκεψη της ΠτΔ ξεκίνησε από την Καρδίτσα ενώ θα επισκεφτεί και τον Βόλο. 

Αρχικά, βρέθηκε στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων όπου φιλοξενούνται προσωρινά μερικές δεκάδες πλημμυροπαθείς όπου την υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος και ο Βουλευτής Καρδίτσας Γ. Κωτσός.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε για τον αριθμό των προσωρινά φιλοξενουμένων στο Γηροκομείο καθώς και για την κατάσταση της υγείας τους και ακολούθως μίλησε με πολλούς από αυτούς, αναφέρει το karditsalive.net

«Να βοηθήσει το κράτος να διορθωθεί η κατάσταση κυρίως με τα αναχώματα για να αποφευχθούν περαιτέρω πλημμυρικά φαινόμενα και κυρίως να αλλάξει η κατάσταση ώστε οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο τους και να μην ερημώσουν τα χωριά» είναι αυτό που ζήτησαν κατά κύριο λόγο οι πληγέντες.

Η Πρόεδρος Δημοκρατίας βρίσκεται καθοδόν για το Βόλο, όπου θα ενημερωθεί από τους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση που επικρατεί και εκεί. 

ΚαρδίτσαΒόλοςκακοκαιρίαειδήσεις τώραΚατερίνα Σακελλαροπούλουκακοκαιρία Daniel