Δήμος Θεσσαλονίκης: «Μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Ταχιάο - Ορφανό
NewsroomΗ στοιχηματική εταιρεία, σύμφωνα με τα χθεσινά της προγνωστικά, φέρνει στο ίδιο επίπεδο τις αποδόσεις των δύο διεκδικητών. Ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Ταχιάος, στον οποίο μέχρι πριν από λίγες μέρες έδιναν 1,80 για επικράτηση, πήγε στο 1,90, ενώ ο Γιώργος Ορφανός, που ήταν στο 2,80, έπεσε στο 1,90, δείχνοντας πως η υποψηφιότητά του έχει δυναμική.
Η απόδοση για την Κατερίνα Νοτοπούλου επαναπροσδιορίστηκε στο 8,50, από 8,00 που ήταν πριν από λίγες μέρες. Οι αποδόσεις για τους υπόλοιπους υποψηφίους έχουν ως εξής: Σπύρος Βούγιας 18,00, Κωνσταντίνος Ζέρβας 25,00, Παναγιώτης Ψωμιάδης 40,00, Πέτρος Λεκάκης 50,00, Χάρης Αηδονόπουλος 100,00 και Σωτήρης Ζαριανόπουλος 150,00. Στο δελτίο της στοιχηματικής εταιρείας δεν δίνονταν εκτιμήσεις για άλλους υποψηφίους.
- Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του Ιράν
- «Ναι» της Επιτροπής για άρση της ασυλίας των «11» της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λένε Καραμανλής, Σκρέκας, Παπακώστα
- Ανησυχία για μωρό 4 μηνών στη Ρόδο: «Εξαφανίστηκε» από τα Επείγοντα και λίγες ώρες μετά διασωληνώθηκε
- Ο Γιάνης Βαρουφάκης χορεύει techno στη Μόσχα υπό τους ήχους... του τραγουδιού του