Αυτοδιοικητικές εκλογές - Ψήφισε ο Χαρδαλιάς: Ραντεβού σήμερα στις κάλπες και αύριο έξω στις γειτονιές
NewsroomΣτο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, ψήφισε νωρίς το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως «άργησε» να βγει από το παραβάν γιατί οι υποψήφιοι ήταν «πολλοί και άξιοι όλοι τους».
Ακολούθως δήλωσε ότι: «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, ψηφίζουμε για τη ζωή μας στους 66 Δήμους της Αττικής. Ψηφίζουμε για καθημερινότητα, ψηφίζουμε για ασφάλεια των κατοίκων.
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας τα επόμενα πέντε χρόνια, οπότε είναι εξίσου σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες.
Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα, σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά, ραντεβού σήμερα στις κάλπες και ραντεβού αύριο εκεί έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πολίτες είναι η δύναμή μας, είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα πάντα. Οι πολίτες είναι αυτοί που σου δίνουν την ευθύνη και σε κρίνουν για το αποτέλεσμα».
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες