Πολιτική|08.10.2023 23:32

Εκλογές - Δούκας: «Ξεκάθαρο δίλημμα για τον β’ γύρο στην Αθήνα - «Με τον Μπακογιάννη ή με την αλλαγή στην πόλη»

Newsroom

Για την δεύτερη θέση που κατέκτησε στην εκλογική αναμέτρηση στον δήμο Αθηναίων, μίλησε ο Χάρης Δούκας, που περνά στο δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει την επόμενη Κυριακή τη δημαρχεία από τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Μπροστά μας έχουμε μια εβδομάδα αγώνα και ένα ξεκάθαρο και σαφές δίλημμα. Η με τη δημοτική Αρχή του κ. Μπακογιάννη που δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, είτε όλοι μαζί με την ψήφο μας θα αλλάξουμε την πόλη και τη ζωή μας».

«Καλώ τους Αθηναίους και τις Αθηναίες να δώσουμε την κρίσιμη μάχη για την πόλη μας. Θα νικήσουμε!», υπογράμμισε.

Στήριξη Ζαχαριάδη σε Δούκα ενόψει β' γύρου απέναντι στον Μπακογιάννη

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Κώστας Ζαχαριάδης, επιβεβαίωσε ότι θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

«Επικοινώνησα με τους κ.κ. Μπακογιάννη και Δούκα να τους συγχαρώ για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε. (…) Εάν το αποτέλεσμα των εκλογών εξελιχθεί όπως αποτυπώνεται, υπάρχει δεύτερος γύρος. Μίλησα με τον φίλο Χάρη Δούκα για να του ζητήσω συνάντηση αύριο το πρωί για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας. Το ίδιο ζητώ να κάνουν οι κ.κ. Σοφιανός και Παπαδάκης γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική Αθήνα», ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης.

αυτοδιοικητικές εκλογέςΚώστας Ζαχαριάδηςδήμος Αθηναίωνειδήσεις τώραεκλογέςαποτελέσματα εκλογών 2023Δημοτικές εκλογέςΧάρης ΔούκαςΚώστας Μπακογιάννης