Πολιτική|11.10.2023 15:51

Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα ο Μιχάλης Χουρδάκης

Αλέξανδρος Διαμάντης

Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξέδωσε ανακοίνωση όπου ουσιαστικά ανακοίνωσε την παραίτηση του Μιχάλη Χουρδάκη, εκείνος όμως μάλλον έχει διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του αναφέρει πως θα συνεχίσει με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η  Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της. Ο ίδιος προσθέτει ότι στην μέχρι σήμερα κοινοβουλευτική του θητεία έχει ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της -δημοκρατικά λειτουργούσας- Πλεύσης Ελευθερίας. «Τα πρακτικά, το οπτικοακουστικό υλικό των Επιτροπών και της Ολομέλειας καθώς και οι ερωτήσεις και οι αναφορές που έχω ήδη καταθέσει είναι προσβάσιμα σε όλους», συμπληρώνει χαρακτηριστικά. 

Νωρίτερα, η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του κ. Χουρδάκη, λέγοντας ότι πρόκειται να παραδώσει και την έδρα του. Σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμισθεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό Κοινοβουλίου

Πλεύση Ελευθερίαςειδήσεις τώραΖωή Κωνσταντοπούλου