Πολιτική|13.10.2023 14:05
Εκλογές: Δεν θα πάει σε δεύτερο γύρο ο δήμος Νίκαιας - Ρέντη: Έγινε επανακαταμέτρηση και βγήκε ο δήμαρχος
NewsroomΟ Κώστας Μαραγκάκης ανακηρύχθηκε νέος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη με απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά, και έτσι δεν θα υπάρχει δεύτερος γύρος εκλογών.
Το Πρωτοδικείο ολοκλήρωσε τη διαδικασία ελέγχου των ψηφοδελτίων για το Δήμο Νίκαιας Ρέντη, και Κώστας Μαραγκάκης λαμβάνοντας ποσοστό 43,09% ανακηρύχτηκε νέος δήμαρχος.
Ειδικότερα, ο κ. Μαραγκάκης, είχε λάβει 42,85% και 12.906 ψήφους στην εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής και δεύτερος αναδείχτηκε ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Παναγιώτης Κατηφές, με 22,92% και 6.692 ψήφους.
Μετά την επανακαταμέτρηση των ψήφων ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη» του Κ. Μαραγκάκη συγκέντρωσε 43,09% και 12.982 ψήφους.
Διαβάστε ακόμη
- «Η κόρη μου είναι κάτω από τα χαλάσματα, φοβάται το σκοτάδι»: Ιστορίες απόγνωσης μέσα από τα ερείπια της Τεχεράνης
- Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Deborah» - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταγίδες τις επόμενες ώρες
- Σεξ στο διάστημα: Μπορεί ο άνθρωπος να αναπαραχθεί; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα και ποιος ο ρόλος της βαρύτητας
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα