Πολιτική|15.10.2023 12:14

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Ζαχαριάδης: «Μπροστά στο δίλημμά Δούκας - Μπακογιάννης δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος»

Newsroom

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Κώστας Ζαχαριάδης στον Νέο Κόσμο για τον β γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο ίδιος επανάλαβε τη στήριξη του στον Χάρη Δούκα και σημείωσε πως «η προοδευτική συνεργασία και για την Αθήνα και την Ελλάδα και από θέση Αρχών, είναι ο μόνος τρόπος να ρηγματωθεί η συντηρητική ηγεμονία».

«Είναι μια μέρα συμμετοχής, χαράς και με την απαραίτητη κινητοποίηση αλλαγής. Σας καλώ να προσέλθετε όλες και όλοι στην κάλπη, μην απέχετε μην ψηφίζετε λευκό,  μην ψηφίζετε άκυρο», είπε χαρακτηριστικά. 

«Δώστε την δυνατότητα σε αυτήν την πόλη να γυρίσει σελίδα. Η προοδευτική συνεργασία και για την Αθήνα και την Ελλάδα και από θέση Αρχών, είναι ο μόνος τρόπος να ρηγματωθεί η συντηρητική ηγεμονία», πρόσθεσε. 

Τόνισε πως με τον Χάρη Δούκα  σε άλλα ζητήματα έχουν κοινές και σε άλλα διαφορετικές απόψεις, αλλά «μπροστά στο δίλημμά Δούκας – Μπακογιάννης δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος».

αυτοδιοικητικές εκλογέςΧάρης ΔούκαςΔημοτικές εκλογέςδήμος Αθηναίων. καθαρίστριεςπεριφερειακές εκλογέςειδήσεις τώραΚώστας ΜπακογιάννηςΚώστας Ζαχαριάδης