Πολιτική|15.10.2023 21:00

Εκλογές - Αγγελούδης: «Η Θεσσαλονίκη μίλησε - Ώρα να της ανταποδώσουμε αυτά που της χρωστάμε»

Newsroom

Νέο δήμαρχο αποκτά η Θεσσαλονίκη, με τον Στέλιο Αγγελούδη να συγκεντρώνει ποσοστό 67,25% έναντι 32,75% με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων στο 93%. Πριν από λίγο ο κ. Αγγελούδης έφτασε στο εκλογικό του κέντρο, στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εν μέσω έντονων πανηγυρισμών και χειροκροτημάτων.

Μάλιστα, έκανε και δήλωση προς το συγκεντρωμένο πλήθος όπου ανέφερε:  «Η πόλη μας μίλησε. Οι πολίτες μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς, κι αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους κι όσους έκαναν άλλη επιλογή ή επέλεξαν την αποχή. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους με την δουλειά μας. Μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους συνεργάτες, τους εθελοντές αλλά κυρίως στους υποψηφίους της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη. Γράφουμε ιστορία όλοι μαζί, για καλύτερη καθημερινότητα, μεγαλύτερη φροντίδα και δράση. Για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει. Τώρα είναι η ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη αυτά που της χρωστάμε».

αποτελέσματα εκλογών 2023δήμος Θεσσαλονίκηςαυτοδιοικητικές εκλογέςπεριφερειακές εκλογέςΔημοτικές εκλογέςΣτέλιος ΑγγελούδηςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα