Πολιτική|16.10.2023 13:03

Μαρινάκης για αποτελέσματα αυτοδιοικητικών εκλογών: Πριν από 4 μήνες καταγράφηκε με σαφήνεια η δυναμική των κομμάτων

Αλέξανδρος Διαμάντης

Το μήνυμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών επιχείρησε να αποκωδικοποιήσει ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Όπως και την περασμένη εβδομάδα, θα τονίσω ξανά πως δεν πανηγυρίζουμε, δεν θριαμβολογούμε, ούτε όμως και μηδενίζουμε».

Για το πολιτικό μήνυμα των αποτελεσμάτων της χθεσινής βραδιάς, το οποίο πολύ έσπευσαν να καρπωθούν, θα επαναλάβω όσα τόνισε στη δήλωσή του ο Πρωθυπουργός», είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και προσέθεσε πως «πριν τέσσερις μήνες είχαμε εθνικές εκλογές στις οποίες καταγράφηκε με σαφήνεια, όχι μια, αλλά δύο φορές, η δυναμική των πολιτικών κομμάτων και η εμπιστοσύνη των πολιτών στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πολιτικές ισορροπίες αποτυπώθηκαν ξανά στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τη συμμετοχή του συνόλου των παρατάξεων. «Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο, τον οποίο έχουμε στηρίξει έμπρακτα και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα, στη γη.

ειδήσεις τώραπεριφερειακές εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογέςΠαύλος ΜαρινάκηςΔημοτικές εκλογές