Ζαχαριάδης: «Όταν λες ότι η χώρα δεν είναι μπανανία, ομολογείς την αποτυχία σου - Θα πάμε στις εκλογές διεκδικώντας αυτοδυναμία»
Newsroom«Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας είναι η πολιτική ανατροπή που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ο Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι «δείχνει έναν δρόμο».
«Όταν υπάρχει μία συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων με φερέγγυα πρόσωπα, δεν δημιουργείται απλά άθροισμα, αλλά πολλαπλασιασμός», ανέφερε ο ίδιος.
«Εμείς θα πάμε στις εκλογές διεκδικώντας την πλειοψηφία και την αυτοδυναμία», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να ανακηρύξουμε ως πολιτικό μας αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ».
«Όταν ενώ είσαι πέντε χρόνια πρωθυπουργός, βγαίνεις και λες ότι η χώρα δεν είναι μπανανία, ομολογείς της αποτυχία σου. Όταν βγαίνεις και λες ότι από τη μία έχουμε τους παραγωγούς και από την άλλη τους καταναλωτές και ότι κερδίζει ο ένας χάνει ο άλλος, κάνεις έναν κυνικό κοινωνικό αυτοματισμό αγνοώντας τι γίνεται με τους μεσάζοντες και τους κερδοσκόπους, εκεί είσαι αποτυχημένος», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.
Αναφορικά με το γάμο του κ. Κασσελάκη, τόνισε: «Υπάρχει μία δέσμευση από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη να επιτραπεί το ανάλογο και στην Ελλάδα και περιμένουμε να το δούμε στη Βουλή προς νομοθέτηση. Εμείς παρόλο που είμαστε αντιπολίτευση, ένα τέτοιο δίκαιο νομοθέτημα θα το στηρίξουμε».
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
- Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
- Περιστέρι: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 20χρονης Χριστίνας - Καταγγελίες για 10 ασθενοφόρα στο πάρτι