Πολιτική|06.04.2019 17:46
Στη Λήμνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: «Κρατάμε τη σημαία ψηλά»
NewsroomΣτο Αγαθονήσι βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την κατάθεση στεφάνων. Ο δήμαρχος του νησιού, Ευάγγελος Κοττορός, μιλώντας στο OPEN TV, ανέφερε ότι θα συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και θα τον ενημερώσει για τα προβλήματα του νησιού.
Από την άλλη, στη Λήμνο βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθεί τις εορταστικές εκδηλώσεις στο ακριτικό νησί, ενώ λίγο πριν την παρέλαση ανέβασε φωτογραφίες στο Twitter, επισημαίνοντας πως «Κρατάμε τη σημαία πάντα ψηλά».
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής