Πολιτική|13.11.2023 10:15

Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια νέα μέρα για την παράταξη - Η Αριστερά δεν πρέπει να ντρέπεται για την έπαρση της σημαίας

Newsroom

Από σήμερα είναι μία καινούρια ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης με «φόντο» τις ραγδαίες εξελίξεις του Σαββατοκύριακου που «στιγματίστηκε» από αποχωρήσεις και μεγάλες κόντρες.

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», δήλωσε συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, στο «Κόκκινο».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, λέγοντας πως «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας» και συμπλήρωσε ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Επιπλέον, είπε πως θα ανοίξει το κόμμα σε πολλά μέλη: «θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύω ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας».

Στέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώρα