Πολιτική
|
15.11.2023 14:18
Βορίδης: Απορρίπτουμε την πρόταση ΠΑΣΟΚ για προανακριτική για Καραμανλή και Σπίρτζη - Δεν συντρέχουν ποινικές ευθύνες
Αλέξανδρος Διαμάντης«Όχι» στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του Κώστα Αχ. Καραμανλή και του Χρήστου Σπίρτζη θα πει η Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε από το βήμα στη Βουλή ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκη Βορίδης.
«Δεν συντρέχουν ποινικές ευθύνες, θα την απορρίψουμε», είπε προαναγγέλλοντας ότι στις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί και σχετική «ωραία ποινική συζήτηση» στη Βουλή.
Την ίδια ώρα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι σπεύδει να πει πως θα υπερψηφίσει προτάσεις για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, χωρίς καν να γνωρίζουν ποιο είναι το κατηγορητήριο.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»