Πολιτική|19.11.2023 19:41

«Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και να συντονίζεις ψηφιακό λιντσάρισμα» - Τι απαντά ο Νάσος Ηλιόπουλος σε όσους του επιτέθηκαν

Newsroom

Ανάρτηση σχολιάζοντας τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που φέρεται να έκανε λέγοντας πως το τοπίο στο κόμμα θυμίζει βούρκο, έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος το βράδυ της Κυριακής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις και όχι το κόμμα οι σύντροφοί του και οι αγώνες τους».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.

Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.

Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου.

Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ακρίτα κατά Ηλιόπουλου: Χθες ευχήθηκα να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, λάθος - Νάσο, καλό δρόμο και από το πεζοδρόμιο

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η βουλευτής Έλενα Ακρίτα επιτέθηκε στον Νάσο Ηλιόπουλο για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε κατά τη συνεδρίαση.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος φέρεται να είπε ότι «Το ζήτημα είναι καταρχάς πολιτικό και ύστερα πολιτικού προσωπικού αλλά η ηγεσία επιλέγει να μην το προσεγγίζει έτσι και για αυτό αναλώνεται στην κατασκευή εσωτερικών εχθρών, με αποτέλεσμα το τοπίο να θυμίζει βούρκο» με την Έλενα Ακρίτα να του επιτίθεται σε ανάρτησή της ευχόμενη: «καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο.Για να μην πω τίποτα χειρότερο».

Ολόκληρη η ανάρτησή της

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ.Χτες ευχήθηκα να παραμείνει.Λάθος.Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο.Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου.

Νάσος ΗλιόπουλοςΈλενα Ακρίταειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑ