Πολιτική|11.12.2023 12:42

Διαφοροποίηση Γεωργιάδη από τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας: «Τα γενικά μέτρα θα προκαλέσουν ζημιά και σε ανθρώπους που δε φταίνε»

Newsroom

Για την οπαδική βία με αφορμή τα άγρια επεισόδια στο Ρέντη που είχαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση δε φοβάται»

Ο υπουργός εργασίας σημείωσε ότι, «οι οργανωμένοι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν έχουν εμπλοκή στα επεισόδια». Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1, «ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ιβάν Σαββίδης καταστρέφονται από τα επεισόδια. Χάνει το προϊόν τους  και οι επενδύσεις τους που βάζουν εκατομμύρια στις ομάδες τους».

Ο ίδιος ρωτήθηκε, στη συνέχεια, τι εννοούσε, τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν έλεγε ότι, η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη μάχη κατά της οπαδικής βίας,  «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται». Το «όσο ψηλά», σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει ότι, «η κυβέρνηση δε φοβάται. Προφανώς  το να διαταράξεις την ομαλή λειτουργία των πρωταθλημάτων θα προκαλέσει ζημιά και σε ανθρώπους που δε φταίνε. Αυτό είναι το πρόβλημα με τα γενικά μέτρα».

οπαδική βίαΡέντηΆδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις τώραΚυριάκος Μητσοτάκηςεπεισόδια