Πολιτική|27.12.2023 15:54
Αποστολάκης: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα
NewsroomΤη «βαθιά του θλίψη για τον τραγικό χαμό του επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους Τ-2 , το οποίο κατέπεσε στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης», εκφράζει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Η ανακοίνωση του κ. Αποστολάκη
Ο κ. Αποστολάκης με ανακοίνωσή του, «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του καθώς και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας, που επιτελεί καθημερινά το καθήκον της απέναντι στην Πατρίδα».
Διαβάστε ακόμη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκρέκας, Μπουκώρος, Παπακώστα, Σενετάκης - Αυτοί είναι οι 4 βουλευτές που διώκονται για τις παράνομες επιδοτήσεις
- Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έντιμοι πολιτικοί επί βδομάδες διασύρθηκαν - Ποιος θα ζητήσει συγνώμη;
- Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι