Κουτσούμπας: «Το 2024 να φέρει ειρήνη στην Παλαιστίνη, ειρήνη στον κόσμο, με νέους δυναμικούς αγώνες
NewsroomΣτην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, άκουσε λίγο πριν από το μεσημέρι τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας ευχήθηκε εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ «χρόνια πολλά και καλή χρονιά», εκφράζοντας παράλληλα «μία ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, που ιδιαίτερα τους δύο τελευταίους μήνες δολοφονείται από ένα κράτος-δολοφόνο, το Ισραήλ, με τη σύμφωνη γνώμη των συμμάχων του, με ευθύνη των ΗΠΑ και άλλων ισχυρών καπιταλιστικών κρατών της ΕΕ, γι' αυτό και ο ελληνικός λαός, η ελληνική νεολαία βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτό το μακελειό και στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, «όπου κάθε μέρα αθώα παιδιά, γυναίκες, υπέργηροι άνθρωποι, άμαχοι σε τελευταία ανάλυση, να γίνονται θύματα των βομβαρδισμών και αυτού του ολοκαυτώματος που δημιουργεί το κράτος του Ισραήλ», όπως σημείωσε.
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης