Πολιτική|30.03.2019 07:54

ΝΔ: Οι «καρφάρες» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Newsroom

ταν ο Βαγγέλης Μεϊµαράκης αποφασίζει να «σφάξει», το κάνει πάντα µε στυλ. ∆εν είναι, άλλωστε, του ύφους του οι «κατινιές». Ετσι έπραξε και χθες, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην πρωινή εκποµπή του Open «Ωρα Ελλάδος 07.00», µε τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.

Αρχικά, αφού χαρακτήρισε «µαχητή» τον Αδωνι Γεωργιάδη, του έκανε µια «χειρουργική τοµή», υπενθυµίζοντας ότι είναι «διορισµένος» αντιπρόεδρος και όχι εκλεγµένος. Ως εκ τούτου, συµπλήρωσε, δεν µπορεί να πάει κόντρα στον αντιπρόεδρο του κόµµατος όταν εκείνος βάζει τον πήχη για τις ευρωεκλογές στο +3,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως αν πει ότι δεν το είπε καλά ο αντιπρόεδρος, οι δηµοσιογράφοι θα πουν ότι υπάρχει εσωκοµµατικό θέµα, ενώ αν συµφωνήσει µε αυτό, θα τον πουν µίζερο.

Ολος αυτός ο πρόλογος έγινε για να καταλήξει στο ότι ο ίδιος δεν έχει λόγο στα της γραµµής, αφού δεν βρίσκεται στον πυρήνα των αποφάσεων. «Αν θέλει ο πρόεδρος τη γνώµη µου, ας µε πάρει τηλέφωνο να µε ρωτήσει» είπε ο Βαγγέλης, αφήνοντας και µια µικρή αιχµή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οπως και να έχει, ο πρώην πρόεδρος της Ν∆ συνεχίζει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα, µε σκοπό φυσικά να ενώσει τους νεοδηµοκράτες, αλλά και να είναι πρώτος σε σταυρούς…

* Δημοσιεύθηκε στη στήλη Κοίτα να δεις

Βαγγέλης ΜεϊμαράκηςΝέα Δημοκρατία