Βουλή: Αναβάλλεται η αυριανή «Ώρα του πρωθυπουργού» για τη Θεσσαλία λόγω της ίωσης του Μητσοτάκη
NewsroomΗ συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών στην Θεσσαλία και το συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της περιοχής που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου αναβάλλεται.
Η συζήτηση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πλαίσιο της «Ώρας του πρωθυπουργού» αλλά ο πρόεδρος της Βουλής Κων/νος Τασούλας, γνωστοποίησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι ακόμα αισθάνεται καταβεβλημένος από τη γρίπη και αποφασίστηκε η συζήτηση να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Ερώτηση Χαρίτση στον Μητσοτάκη για τα έργα αποκατάστασης των πληγέντων στη Θεσσαλία
Να υπενθυμίσουμε ότι τη σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων και των έργων αποκατάστασης και αν θα υπάρξει ένα ολιστικό στρατηγικό σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για τη θωράκιση της Θεσσαλίας από τις συνέπειες τέτοιων φαινομένων.
- Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
- UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
- Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
- Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ