Πολιτική|13.02.2024 10:38

Γεωργιάδης για Βλάχο: «Μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα - Πιστεύω ότι μετάνιωσε»

Newsroom

Για την απόφασή του να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας αιτιολογώντας την κίνησή του ανέφερε πως: «Οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά ότι πρέπει να το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε να μας σκοτώσουν. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

«Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν»

Ερωτηθείς για αν πρόκειται για στοχοποίηση είπε ότι «μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση όταν σε ένα κοινό στην εποχή του Διαδικτύου βγαίνει και λέει κάτι τέτοιο;» αναφερόμενος στο τραγούδι με τον στίχο: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Επίσης ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμηση πως «δεν νομίζω ότι μπορεί γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να επιστρέψει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Ότι υπάρχουν θύλακες που θέλουν την αποσταθεροποίηση, προφανώς υπάρχουν και καλό είναι να μην τους ερεθίζουμε. Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν».

ειδήσεις τώραυπουργός ΥγείαςΠάνος ΒλάχοςΆδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις