Κασσελάκης για Καραμανλή: Το πρώτο που θα κάνω είναι να καταργήσω τις βουλευτικές ασυλίες
Newsroom«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες - όλα τα βουλευτικά προνόμια» διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα social media με αφορμή την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη στην οποία κατέθεσε την Τρίτη, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.
Η ανάρτησή του περιείχε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» όπου παρουσιάζει ρεπορτάζ, το οποίο αποκαλύπτει ότι ο Καραμανλής είχε ενημερωθεί εγκαίρως για «τον ορατό πλέον κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μεγίστης σοβαρότητας», κάτι που ο ίδιος διέψευσε στην Εξεταστική.
Η ανάρτησή του
Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες - όλα τα βουλευτικά προνόμια.
Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή.
- Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
- Εννέα οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία - Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη
- Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Οι πρόγονοι των θηλαστικών γεννούσαν αυγά - Τι έδειξε η μελέτη