Σπίρτζης για ενδεχόμενο επανεκλογής Κασσελάκη: «Δεν με ενδιαφέρει κόμμα χωρίς προοπτικη»
NewsroomΒολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο ACTION24. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα εξαπέλυσε τα πυρά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τα όσα ανέφερε χθες στην έναρξη του συνεδρίου του κόμματος κατηγορώντας τον ότι υπονόμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική.
«Ποιος ήταν απέναντι στο Κασσελάκη μετά την εκλογή του; Ποιος τον υπονόμευσε. Μίλησε για υπονομευτές. Εμείς όταν λέμε με υπονομεύει κάποιος λέμε το όνομα του. Πότε και με ποιον τρόπο. Ο μόνος που υπονόμευσε τον Κασσελακη είναι ο ίδιος. Και υπονόμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης. Αναφορικά με το ενδεχόμενο επανεκλογής Κασσελάκη τόνισε: «Εμένα ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με την πολιτική δεν με ενδιαφέρει».
Την ίδια στιγμή με δηλώσεις του στα Μέσα τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη, θεωρώντας πως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει και να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα που έχει περιέλθει.
- Βίαια επεισόδια, ακρωτηριασμοί ανηλίκων και πολιτικό αδιέξοδο - Το εκρηκτικό «κοκτέιλ» της κρίσης στη Γαλλία
- Τραγωδία στη Λέσβο: Έξι μετανάστες νεκροί από σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η εκδίκηση του Ντίτερς και οι απειλές για νέες αποκαλύψεις
- Ο Γκρίνμπεργκ μετράει Σαμαρά, η μάχη ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ που δίνει υλικό στη ΝΔ και ο Κοτζιάς που μπήκε πάλι στη συζήτηση