Πολιτική|05.03.2024 12:06
Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα mails της Ασημακοπούλου
NewsroomΤα προεκλογικά mails που έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους ψηφοφόρους είναι το θέμα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζητά έλεγχο
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην διερεύνηση της παραβίαση της νομοθεσίας προστασίας των προσωπικών δεδομένων και για αυτό αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος θα έχει σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο.
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με επικεφαλής τον Σωκράτη Φάμελλο, θα συμμετέχουν επίσης η τομεάρχης Εσωτερικών, Γιώτα Πούλου, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης και ο τομεάρχης Διαφάνειας Παύλος Πολάκης.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον Σαμαρά: Η «γαλάζια» στρατηγική εν μέσω... αναμονής
- Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
- Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
- Ανεστίδης στο OPEN: «Θα πολιτευτώ με τον Σαμαρά αν κάνει κόμμα - Zω με δανεικά παρότι αθώος»