Πολιτική|12.03.2024 13:36

Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Newsroom

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ξανακατέβει στις ευρωεκλογές του Ιουνίου ο Αλέξης Γεωργούλης. 

«Με εξιτάρει μια νέα δεύτερη θητεία» 

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ρωτήθηκε για το αν θα ξανακατέβει στις ευρωεκλογές, με τον ίδιο να απαντά πως το σκέφτεται θετικά και πως υπάρχουν προτάσεις.

«Υπάρχουν προτάσεις, οι Ευρωεκλογές για εμένα είναι κάτι το οποίο θα σηματοδοτούσε μια νέα θητεία, δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ, θα ήθελα πολύ να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά σε συνάρτηση με το τι γίνεται στην Ελλάδα και πού μπορεί να σταθεί μια τέτοια οπτική γωνία που έχω εγώ» είπε.

Σημειώνεται ότι «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε μια επιστολή με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2023 με το αίτημα της εισαγγελίας του Βελγίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα υποβλήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας που έγινε στις 24 Ιουνίου 2021 κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση, εγκλήματα που φέρονται να έχουν διαπραχθεί τον Ιανουάριο του 2020».

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής μέσω των δικηγόρων του αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει τη χρονικότητα της αποκάλυψης των καταγγελιών. 

ΕυρωκοινοβούλιοΑλέξης Γεωργούληςβιασμόςειδήσεις τώραευρωεκλογές 2024