Πρόταση δυσπιστίας – Ανδρουλάκης: Όποτε είναι στρυμωγμένη η κυβέρνηση, μιλά με γλώσσα Βελόπουλου
Αλέξανδρος ΔιαμάντηςΑπαντήσεις επί συγκεκριμένων ερωτημάτων ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τα Τέμπη.
«Ποιος πήρε το περιβόητο υλικό, ποιος το χάλκεψε και τελικά ποιος το έδωσε στο Πρώτο Θέμα», είπε και τόνισε ότι θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από την κυβέρνηση. Μάλιστα υπογράμμισε ότι ένα «χέρι, πιθανών το μακρύ χέρι του Μαξίμου που διαφθείρει το κράτος Δικαίου πήρε αυτό το υλικό και το διακίνησε πριν το λάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη».
«Φαντάζεστε, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, σιαμαίοι με την εγχώρια ολιγαρχία είστε»
Έστρεψε τα πυρά του προσωπικά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαιτίας της προσπάθειας της κυβέρνησης να ταυτίσουν το ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα. «Θλιβερό ότι λέτε πως είμαστε διαπλεκόμενοι. Κρίνεται εξ ιδιών τα αλλότρια. Φαντάζεστε, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, σιαμαίοι με την εγχώρια ολιγαρχία είστε », υπογράμμισε και τόνισε ότι «όποτε η κυβέρνηση βρεθεί σε δύσκολη θέση μιλάει με τη γλώσσα του Βελόπουλου».
Απάντησε και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη λέγοντας ότι άλλα είπε το πρωί και άλλα το βράδυ. «Το απόγευμα άλλαξε διότι αυτό που είπε εκθέτει τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε. Τέλος, σε ότι αφορά τα όσα ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης αναρωτήθηκε αν υπάρχει καμία απάντηση από την κυβέρνηση για το πόρισμα της ευρωπαίας εισαγγελέα, το «όχι» για την προανακριτική που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ. «Υπάρχει κάποια απάντηση, καμία απάντηση», τόνισε.
- Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
- Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
- Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Έκταση τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Ιρανικό χτύπημα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σ. Αραβία, ανοιχτό μέτωπο στον Λίβανο
- Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο