Πολιτική|28.03.2024 09:32
Κεχαγιά: Η ΝΔ να ψηφίσει την Προανακριτική ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο Καραμανλής
NewsroomΟ ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη, ώστε «να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη».
Ειδικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου Βούλα Κεχαγιά, σε ανάρτησή της, γράφει: «Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη μιας η δυο συνεδριάσεων προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα το άρθρο 86 του Συντάγματος και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη ώστε να δικαστούν με βάση τις μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων;».
Η ανάρτηση
Διαβάστε ακόμη
- «Red Code» σε τρία μέτωπα την Κυριακή: Οι περιοχές που θα πλήξει η νέα κακοκαιρία - Τα SOS της Επιτροπής Εκτίμησης κινδύνου
- Κάθριν Ο’Χάρα: Οι τελευταίες της στιγμές, το σοβαρό ιατρικό επεισόδιο και η ιδιωτική τελετή προς τιμήν της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον «σκοτεινό» τρόπο δράσης της Μάξγουελ - Πώς χειραγωγούσε ανήλικα κορίτσια
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...